Friday, October 2, 2015

In Love with Autumn

Многу сум возбудена за почетокот на eсента. Не дека ми е омилено годишно време, ама некако се е поубаво во есен атмосферата е одлична, можеш да се наоблечеш во многу слоеви, или пак едноставен "oversized" џемпер и пак да изгледаш одлично а сепак удобно и топло. За денес имам едноставна комбинација со "oversized" џемпер и кожни панталони надополнето со златни детали. Се надевам дека ви се допаѓа.

Top - Lindex ;  Pants - Lindex ;  Watch - Michael Kors ; Boots - Vox Shoes ; Bag - Local Store

3 comments:

  1. Преубави фотографии, дури и бојата на џемперот е типично есенска :)

    Sanja's Burgundy Blog
    Sanja's Burgundy Blog on Facebook

    ReplyDelete
  2. I'm in love with the whole outfit, especially those pants! :)

    ReplyDelete