CONTACT

If you'd like to collaborate with me on some of your projects, please contact me on the following email address: azize.dem96@gmail.com

If you just want to say hello, or keep up with my every day life, then please follow me on the social networks:


 @azzzdem


Ви благодарам што кликнавте на делот за контакт и соработки.

На кратко да ви ги објаснам условите за соработка:

Вие ми испраќате производ/и и јас откако ќе го пробам ќе напишам рецензија на мојот блог. Рецензијата секогаш ќе биде мое искрено мислење без разлика дали производот сум го купила сама или ми бил испратен за рецензија.

Ако сакате некаква додатна промоција на блогот како банери или пр текстови се наплаќа така што да одговара на двете страни. Плус добивате промоција на фејзбук и инстаграм.

Соработувам со професионално фото студио па фотографиите секогаш ќе бидат совршено изработени.

На блогот имам 710.000+
околу 700-1.500 дневно а 27.000-30.000 месечно.

За повеќе информации можете слободно да ми пишете на мојот email : azize.dem96@gmail.com

1 comment: