Saturday, May 2, 2015

Hairstyles You Can Do WITHOUT Heat + Mini TutorialsЗдраво на сите, се надевам дека сите сте добро. Инспирирана од времево, сакав да направам пост со мини туториали за коса, со секојдневни фризури кои ќе бидат одлични за високите летни температури, притоа лесни и без да ја оштетиме косата.
Се надевам дека ви се допаѓа.


No comments:

Post a Comment