Wednesday, April 29, 2015

Perfect dress for any ocassion

Нема да лажам дека на FWSK присуствував најмногу заради ревијата на Ирина Тошева, која како и секогаш знае да изненади со уникатни а сепак носливи парчиња. Целата колекција беше предобра ама овој фустан ми беше посебен, едноставен е а сепак впечатлив и уникатен, со соодветен накит одлично изгледа за секоја пригода.
Јас креирав еден поелегантен изглед, а сепак може да се носи и за дневно излегување, како што е ручек со пријателките или нешто слично. Се надевам дека ви е допаѓа.
Целата колекција можете да ја најдете на www.irinatosheva.com/


No comments:

Post a Comment