Saturday, September 5, 2015

Fall Wish List

Иако повеќе сакам лето и многу топло време, возбудена сум за доаѓањето на есента. Особено затоа што есента дозволува повеќе експериментирање со модните комбинации и со шминката. Обожавам слоевито облекување и по драматична шминка а во есен секако дека тоа е дозволено. На сликите подолу ќе ви ги покажам некои за мене "must have" парчиња облека и козметички продукти за оваа есен.

 
No comments:

Post a Comment