Tuesday, May 2, 2017

I must have flowers, always, and always.

Како што веќе знаете во тек е кампањата на BU Македонија и јас потполно ја подржав затоа што самата тема насловена "Absolute Me" многу ми се допаѓа. Сакам кога луѓето што ме опкружуваат се тотално слободни да бидат апсолутно свои и полни со позитивна енергија.

За да се пријавите и да учествувате во кампањата потребно е само  да се регистирате со вашиот Facebook или е-маил на www.absolutemestories.com/macedonia  и да креирате ваш профил на кој треба да прикачите фотографии или видеа. Бидете потполно слободни, свои  и креирајте ваша уникатна приказна.
Најдобрите приказни ќе добијат вредни награди меѓу кои и iPhone 7 32 GB Rose Gold и 2 карти за EXIT Festival. Не ја пропуштајте шанцата да се издвоите од другите и да освоите вредни награди.

4 comments:

 1. прекрасен блог пост и уште попрекрсни фотографии! <3

  ReplyDelete
 2. Фотографиите се прекрасни! Блескаш :*

  Sanja's Burgundy Blog
  Sanja's Burgundy Blog on Facebook

  ReplyDelete
 3. i like your blog its amazing post for fashion keep visit our fashion blog eco slim

  ReplyDelete
 4. Do you need free Google+ Circles?
  Did you know you can get them ON AUTOPILOT AND ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

  ReplyDelete