Tuesday, March 21, 2017

Absolute Me

"Подобро да ме мразат за она што сум, одошто да ме сакаат за нешто што не сум", ми е мотото во животот и секогаш се трудам да останам целосно своја безразлика на околностите. И според мене мислам дека не постои ништо поженствено од една жена што се чувствува убаво во своја кожа и има самодоверба.

BU стартува со нова кампања насловена Absolute Me и ги повикува сите девојки да креираат своја приказна на новата платформа www.absolutemestories.com/macedonia најдобрите приказни ќе освојат вредни награди.
Jас целосно ја подржав кампањата затоа што сметам дека темата е целосно слободна за да се изразите на ваш сопстен начин и да креирате ваша уникатна приказна.

Се што треба да направите е да се регистирате со вашиот Facebook или е-маил и да креирате ваш профил на кој треба да прикачите фотографии или видеа. Со цел да ја комплетирате вашата приказна и да можете да учествувате во наградната игра потребно е да прикачите минимум 5 фотографии или видеа, во најмалку два различни дена кои не мора да бидат последователни. По комплетирањето на вашата приказна, можете да креирате сопствено персонализирано видео кое ќе содржи некои од вашите фотографии кои ќе можете да ги споделувате на социјалните медиуми. Фотографии и видеа ќе можат да се прикачуваат се до крајот на активацијата. Секоја недела ќе се избира "Приказна на неделата" која ќе биде наградена (ќе бидат доделени 30 B.U. Absolute Me сетови) , а до крајот жирито ќе ги одбере добитниците на главните вредни награди (iPhone 7 32 GB Rose Gold и 2 карти за EXIT Festival).

Кампањата започнува на 15.03.2017 година и ќе трае до 15.05.2017 година.


@AmerDemishi Photography

Dress - Bik Bok ;  Jean Jacket - Levi's  ; Shoes - Polaris

1 comment: