Wednesday, January 18, 2017

Golden Rose Longstay Quattro Review



Golden Rose се повеќе и повеќе ме изненадува со новите производи, па решив да пробам што повеќе од нивните новитети. За денес ќе читате за палета со сенки од новата Longstay колекција а што мислам за неа ќе читате во текстот подолу.



Во оваа палета добивате 4 сенки со три нијанси со светкава текстура и една мат нијанса. Нијансите се разпоредени од најсветла до најтемна. 
Палетата е спакована во пластично паковање на кое што на дното се испишани инструкции како да ја користите палетата. Добивате 3,5 гр производ и сенките можете да ги користите 12 месеци од отворањето (иако знаеме дека може да се користат многу повеќе).


Сенките на допир се кадифено меки, се изненадив од тоа колку многу се пигменирани и долготрајни и што е најважно многу лесно се нанесуваат и без многу труд се постигнува совршен изглед.
Јас ја имам палетата под број 06 со розефкасти нијанси, има уште 6 други палети со други нијанси, 05 ми е следна за купување.

На фотографијата подолу можете да видите swatches од нијансите, сенките се нанесени во еден слој и без база и се со одлична пигментираност, со база боите се уште по пигменирани. 



Сенкиве се прекрасни дефинитивно вреди да ги имате во вашата колекција затоа што се со одлична цена, многу квалитетни и совршено одбрани нијанси.
10/10



Цена: 380 ден.

2 comments:

  1. I don't know this product Azize but from your review it seems really good. Kisses from Italy and thank you for your visit,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Bloglovin of Eniwhere Fashion

    ReplyDelete
  2. if you persevered together with your schooling and benefit an additional 10 kilos of lean muscle, that could account for about 15,000 greater calories burnt each month, which equates to a bit over 4 kilos of fats!

    ReplyDelete