Friday, January 20, 2017

Giveaway / Подарување (Closed/Завршено)

Здраво на сите! :)
За денес ви спремив пост со мало изненадување. По повод 500.000+ прегледи на блогот решив на направам мало подарување со цел да ви се заблагодарам за вашата подршка. 


Правила за учество:

1. Следетеме на страната на Facebook ---->  https://www.facebook.com/Rosee96
или на Instagram -----> @azzzdem (Ако немате ниту facebook ниту instagram можете да ме заследите преку Google+)

2. Споделете ја оваа објава на вашиот Facebook профил (ако сакате нормално).

3. Напишете го вашето име и емаил во делот за коментари подолу.

Добитникот ќе биде извлечен на 27.01.2017Добитничка е  Сара Костадиновска. Честитки! :)Наскоро очекувајте уште подароци. Ви благодарам на сите за убавите зборови многу ми значат. <3

50 comments:

 1. Кристина
  kristinapetrovska89@gmail.com

  Омилена и најдобра блогерка си ми❤

  ReplyDelete
 2. Maja Todorova (maya-todorova@hotmail.com)
  Liked/Shared ✅✅
  Blagodaram! ��

  ReplyDelete
 3. Јасмина Ристевска
  jasmina_oh90@hotmail.com

  Секогаш ги читам твоите рецензии, и ми помогнале во неколку наврати при избор на шминка. Продолжи така 😃

  ReplyDelete
 4. Честитки Азизе 💕

  Марија Стојковска
  stojkovskam@yahoo.com

  ReplyDelete
 5. antonijahr.andonova@gmail.com Антонија Андонова

  ReplyDelete
 6. <3
  Jovanoska Marija
  Jovanoska.marija@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Александра Чанкулова
  aleksandracankulova@gmail.com
  Поздрави��

  ReplyDelete
 8. Благица Трикиќ
  blagicatrikich@yahoo.com

  ReplyDelete
 9. Честитки Азизе, следно 1.000.000+ прегледи и уште повеќе успеси😊

  Самра Имери
  ssimerii@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Bojana Mitreska
  boyanabreathless@yahoo.com 😘😘

  ReplyDelete
 11. Veronika Neskovska

  veronika.neskovska@gmail.com

  ReplyDelete
 12. Slavica Tasevska

  tasevskaslavica89@yahoo.com

  ReplyDelete
 13. Eva mihajloska
  eva_mihajloska@hotmail.com

  ReplyDelete
 14. Викториjа Гинова

  vikicko@gmail.com

  ReplyDelete
 15. Cestitki Azize <3
  Ardita Mamudi
  diti131@hotmail.com

  ReplyDelete
 16. 💖
  Simona Minoska
  Minoskaa@live.com

  ReplyDelete
 17. Мими Ангелова
  angelova_mimi@yahoo.com

  ReplyDelete
 18. Dragana Krsteva
  krstevadragana4@gmail.com

  ReplyDelete
 19. Cestitki Azize <3
  Elena Zlatkovska
  elenazlatkovska@gmail.com

  ReplyDelete
 20. ❤❤❤ Svetlana Sudijovska

  sudijovska@yahoo.com

  ReplyDelete
 21. Dragana Tusevska tusevska.dragana@hotmail.com

  ReplyDelete
 22. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 23. Vesna Kitanovska
  kitanovska_vesna@hotmail.com

  ReplyDelete
 24. AlmiraS@gmail.com

  ReplyDelete
 25. Сара КостадиновскаJanuary 21, 2017 at 8:53 AM

  sarakostadinovska@gmail.com

  Сара Костадиновска
  Едно големо благодарам за постоењето на ваков квалитетен блог кој е одлична помош при изборот на шминка, браво и продолжи така. ����

  ReplyDelete
 26. Марјана Андријеска
  andrijeska@yahoo.com

  ReplyDelete
 27. Кристина
  kiki.peshovskaa@gmail.com

  ReplyDelete
 28. Чиститкиии, you deserve it!
  Eлена Василевска
  elenav1997@gmail.com

  ReplyDelete
 29. Теодора Митовска

  tea_gnr@hotmail.com

  ReplyDelete
 30. Весна Велковска

  vesna.velkovska2@gmail.com

  ReplyDelete
 31. Magdalena
  ristova_magdalena@yahoo.com

  ReplyDelete
 32. Elena Todorova

  elena_todorova@ymail.com

  ReplyDelete
 33. Лина Иванова lina.ivanova486@gmail.com

  ReplyDelete
 34. Martina Markoska

  martina.ki@outlook.com

  ReplyDelete
 35. Kristina Kostik kristina_ijs@hotmail.com Азизе прекрасен талент си за шминка и мода, но она што ме освои кај тебе и поради што си ми омилена блогерка е твојата скромност и љубеност спрема сите, секогаш спремна да одговориш ❤

  ReplyDelete
 36. Ema Nikolova
  emmanikolova@live.com

  ReplyDelete
 37. Честито! :)
  Николина
  ninnamickovska@yahoo.com

  ReplyDelete
 38. Елена Марковска
  elenamarkovska@hotmail.com

  ReplyDelete
 39. Тодорова Зорица
  е-маил: z.todorova@hotmail.com
  Прекрасни производи, прекрасен подарок! Благодарам ^_^

  ReplyDelete
 40. Марија Димовска

  dimovska2610@gmail.com

  ReplyDelete
 41. Athletics physiology developed into a science and resistance training begun to acquire a much more clinical method utilized to gaining muscles for athletes in nearly all sporting activities.http://www.healthsupreviews.com/alpha-prime-elite/

  ReplyDelete
 42. Честитки Азизе
  Виолета Наумовска
  naumovskaviki@yahoo.com

  ReplyDelete
 43. Честитки Азизе! Одличен
  блог! Ви посакувам многу успеси во иднина. :)
  Сабина Меховиќ
  E-mail: sabinam22@yahoo.com

  ReplyDelete
 44. Бравооо!! Заслужуваш ♥
  Сања Божиновска | sanjic.bozinovska@gmail.com

  Sanja's Burgundy Blog
  Sanja's Burgundy Blog on Facebook

  ReplyDelete
 45. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 46. Do you need free Twitter Followers?
  Did you know that you can get these ON AUTOPILOT & TOTALLY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

  ReplyDelete