Friday, November 18, 2016

Nyx Eyebrow Gel Review



Едно од најпоставуваните прашања на блогов ми е за веѓите. Немав напишано пост затоа што цело време користам различни производи а и некогаш не ни користам ништо затоа што задоволна сум од природната дебелина и форма од веѓите.
Последно што купив беше гелот за обликување на веѓи од Nyx. Со овој производ добивам по драматичен изглед или буквално инстаграм веѓи. Кога и да го користам добивам многу комплименти а и го препорачав на мои блиски пријателки и сите се многу задоволни.

Да напишам збор два за самото паковање, едноставна мала тубичка што е лесна за употреба затоа што отворот е мал па имате поголема прецизност при дозирање. Потребна е многу мала количина за една употреба.
Текстурата е густа па производот многу лесно и се прецизно се нанесува, потребно е побрзо да го нанесете затоа што брзо се суши/фиксира па после е невозможно да го размачкате.


Јас го имам во нијанса Brunette неутрална темно кафена нијанса и совршено ми одговара. Се употребува со четка, јас користам две зависно од тоа што сакам тој ден едната е двострана четка на Авон со синтетучки погусти влакна а другата е мала косa четка на Аура. Од двете сум многу задоволна.





Гелов е водоотпорен и многу траен и се отстранува само со средство за отстранување на шминка. Летото во највисоките темератури ниту најмалку не ми се размачка ниту избриша. Многу сум задоволна затоа што е многу долготраен, нијансата е прекрасна и што е најважно бано се троши.

Цена 500 ден, можете да го нарачате преку Aleksandar Kozmetik Skopje.

5 comments:

  1. Oh wow, I really have to try this!
    xoxo

    www.sorananistor.com

    ReplyDelete
  2. The mind's cognitive strategies enhance with workout. In just a brief time after your exercising you will easily note the outcomes to your brain http://testoupmaxfacts.com/ion-z/

    ReplyDelete
  3. fine endorsed for male enhancement. Mast temper tablet carries the herbal remedies like eas sindur, shudh shilajit, lauh bhasma and abhrak bhasma. these elements are used inside the correct amount to solve the trouble of male enhancement http://testoupmaxfacts.com/vmax-male-enhancement-reviews/

    ReplyDelete