Wednesday, June 15, 2016

Black Jumpsuit

 Комбинезонот е едно од тие парчиња што мора да ги имате во плакарот затоа што може да се носат за најразлични пригоди а и веќе имате составена комбинација. Денес јас носам комбинезон од новата колекција од Астибо, во црна боја и со сребрени детали. Често го носев и за преку ден па некој од следните постови ќе биде како да го носите овој комбинезон за дневен изглед.
За денес малку "посвечено" за вечерен изглед, штикли и мала плик ташна со змиски дизајн. Од накит носев ланче од Glitter и белегзија на Soufeel  (кликнете на линкот за да дознаете како да добиете 5% попуст на првата порачка).
Комбинезон - Астибо  ;  Штикли - Перла ; Белегзија - SOUFEEL

3 comments:

  1. Again, I love everything! Jumpsuit fits you like a glove, shoes and clutch are fantastic and the background omg! And if I may say, you have really nice rear :D

    ReplyDelete
  2. you look gorgeous! love your jewellery too! :)

    Metallic Paws

    ReplyDelete