Monday, May 30, 2016

Flower Fairytail Fantasy

Фустанов беше љубов на прв поглед, зрачи со пролет и лето. Материјалот е многу пријатен и лесен за одржување а самиот дизајн е преубав. Летово имам неколку важни настани па фустанов би бил одличен погодок.  За денес го искомбинирав со бели сандали, а чантата е мала плик во светло зелена боја, не сакав да одам според правилото каква боја на чевли таква боја и чанта. Се надевам дека ви се допаѓа. :)

Фустан - Astibo Можете да си го купите од ТУКА   ;  Сандали - H&M  ;  Часовник - Jord Woodwatches ;   Чанта -  Локална Продавница

Фотографиите се од  Professional Photo Studio Flash

1 comment:

  1. Beautiful dress
    You look amazing

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ReplyDelete