Sunday, November 15, 2015

Don't watch the clock, do what it does. Keep going

Хеј Здраво на сите! :)
Денес како што гледате на сликите пак е на тема часовник, да бидам искрена овој дури ми е и поубав од тој предходниот, се работи за часовникот на Fossil.
Skopje Casual и My Time организираа блогерски предизвик, и секоја блогерка што го има часовникот треба да го претстави на најдобар начин, во свој стил и приказна. На 16.11 на сајтот на SkopjeCasual.mk, можете да гласате за најдобрата фотографија/блог пост. Победникот ќе биде заштитно лице на Fossil :)
Еве ги моите фотографии се надевам дека ви се допаѓа.
Sweater - Zara ;  Jeans - Ami Clubwear ; Shoes - Vox Shoes ;  Bag - Nine West ;  Watch - Fossil 

No comments:

Post a Comment