Saturday, November 7, 2015

Black & Gold

Здраво, еве ме со нов оутфит пост. Кога и да треба да излезам не планирано секогаш се одлучувам за комбинација во која што преовладува црната боја и многу впечатлив накит. Се надевам дека ви се допаѓа.

Фотографиите се направени од Foto Studio Flash Struga
Едитирани од Amer Demishi

3 comments: