Friday, April 24, 2015

Bronze Makeup Tutorial with AVON



Здраво на сите, во соработка со Авон  креирав бронзен изглед, совршен за пролет и лето. Многу ми беше мило што имав можност да имам ваков тип на соработка, затоа што сите знаете колку ја сакам декоративната козметика и шминкањето, и на овој начин многу повеќе ја запознав козметиката на Авон. Целиот процес беше многу интересен, плус затоа што беа вклучени и други блогерки па имавме сите да покажеме по еден мејкап изглед.

Авон исто така за прв пат организира работилница за убавина, на која што за жал не присуствував. Докажаните стилистi и мејкап артисти Цаци Паковска и Магдалена Медичи ги споделија своите тајни и трикови во шминкањето пред 40-тина учесници на првата работилница за убавина и декоративна козметика. Професионални и полупрофесионални шминкери, модни блогери, новинари и трендсетери присуствуваа на целодневниот настан кој се одржа во "Нано бар" во Скопје. Тие добија сертификати за успешно завршена обука, потпишани од двете реномирани мејкап артисти.

Стручното жири, составено од представници од компанијата заедно со Цаци Паковска и Магдалена Медичи го избраа најдоброто видео, на отворањето на работилницата за убавина.
Моето видео беше избрано за најдобро и освоив прво место и сум пресреќна, добив пакет брендирани подароци, бесплатна промоција на видеото на Кајгана ТВ, Авон маица дизајнирана од Росица Мршиќ и ваучер од 16.500 ден.

Еве го видеото, се надевам дека ви се допаѓа. :)


2 comments:

  1. Great! I haven't use Avon product for a long time!

    Join my giveaway!
    http://pearlinfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. odlichno video, chestitki za osvoenoto prvo mesto :)****

    http://donnaoctober.blogspot.com/
    https://instagram.com/donnaoctober/

    ReplyDelete